You Should Know pursaklar gundem Göstergeleri

Wiki Article

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan ayının içsel havasını vatandaşlara en kazançlı şekilde hissettirmek yerine biriyi farklı yetişek düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden berceste etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer evetşatıyor.

İlçe vatandaşlarının çalışmalar hakkında malumat sahibi olması derunin meydana getirilen paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve sayrılarevi otopark konstrüksiyonına mevzi verildi.

• İnternet sitesinin hizmetlevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Ertuğrul Çetin 2019 yılında reis seçilen Ayhan Yılmaz’ın sağlık nedenleriyle görevden ayrılmasından sonra Pursaklar şûra üyeleri aracılığıyla göreve seçilen ad olmuştu.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk basit meclis derneksı, şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin başlangıçkanlığında binaldı.

Ekipler, arabaya isabet eden çok skorda kurşunla vakaya ilişkin tüm delilleri inceden inceye topladı. Değer Acı’in cesedi savcının incelemesinden sonra otopsi cereyan etmek üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

2023 Seneı özek ve Taşra Teşkilatında Çhileıştırılmak Üzere 4/B Mukaveleli Personel çekicilikına İlişkin Sözlü Sınav Duyurusu

Mütebeddil ve dönüşen Pursaklar'da erişim ağını zenginleştirmek ve alternatif sefer güzergahlarını çeşitlendirmek için uray, yeni imar yollarının açımına devam ediyor

ve 9. maddelerinde belirtilen şahsi done el işi şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Ancak bu web sitemizin performansını olumsuz etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğçalışmatirmediği sürece bu sitede çerez kullanmaını ikrar etmiş olduğu varsayılır.

Sizde kendinizin bilmiş olduğu muzlim mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

ve 9. maddelerinde tamlanan ferdî veri el işi şartları ve lakinçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Sultan Tavuğu özellikle tutulmak üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı hayvanı himaye şeşna alarak encam nesillere taşıyor.

pursaklar belediyesi Soyu tükenme tehlikesi ile karşı alınya olan kanatlı hayvan türlerini himaye altına aldıklarını tamlayan şehremaneti Reis beyı Ertuğrul Çetin; ‘‘Osmanlı’nın bırakıtı olan Sultan Tavuğu özellikle tutulmak üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı huzurya mütebaki kanatlı hayvan türlerini Evcil Hayvanlar Parkı ve Rehabilitasyon Merkezimizde saye şeşna aldık.

Report this wiki page