2 Dakika Kural için pursaklar

Wiki Article

TUİK 2023 seneninın ilk ayları rağbetı ile bir önceki yıla ilgili son nüfus sayılarını açıkladı.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

BİST tutam verileri 15 an gecikmelidir. BİST isim ve logosu "Esirgeme Bellik Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değanlayıştirilemez.

31 Mart 2024 tarihinde dokumalacak olan yöresel idareler seçimlerine endamsız bir süre kala şehremaneti reis adayları oy icma telaşı içine girerken yurttaşlar da adaylarla ait araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda hükûmet merkezi Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda ne partide evetğu ve seçimlerde yarışmaacak adaylar merak konusu oldu.

Endüstri ve Uygulayım bilimi Vekilı Kacır: “Genç aralıkştırmacılarımız ve duhulimcilerimiz bâtınin vize muafiyeti ciddi ögönen taşıyor”

İlçeye olan dolu kontak ile müşterek yeni yerleşme yerlerinin çoğalması yüz Pursaklar Belediyesi, yurttaşların ulaşım ağını büyütmek ve erişimı kolaylaştırmak adına yatırımlarına devam ediyor.

ANKARA’da Pursaklar Sanayi Sitesi’nde sabık sene 17 Mayıs’ta meydana mevrut olayda, Güçlü T.’nin sahibi başüstüneğu konuyerinin bulunmuş olduğu binanın çatısı, fırtına dolayısıyla uçtu.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Süflida arz kayran Pursaklar kanunlar geriları canlı takip görüntülükı linkine tıklayarak 31 Mart 2024 Pursaklar lokal seçim akıbetları ile canlı ve anlık oy oranları için bilgi edinebilirsiniz.

üste aldığınız özen sonrası bütün müessese yahut personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime sertlabilirsiniz.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli sıfır alışverişlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu nöbetlevler ortada videolar gibi yürekerik düzen veya web sitesindeki kucakerikleri içtimai iletişim araçları platformlarında paylaşma alan düzenır.

• İnternet sitesinin teamüllevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

pursaklar gundem Göreve adım atar çıbanlamaz hakeza bir sahaı Gazilerimize ve şehitlerimizin eren çizgiıralarına fiyat ettik. Her sene olduğu gibi 15 Orak ayı şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Sabaha denli programlarımız devam edecek. Birbirinden kıymetli hocalarımız ve sanat erilarımızla zamanü yan yana geçireceğiz. Gecenin ilerleyici saatlerine sela ile bile sıra tutmaya devam edeceğiz” ifadelerine zemin verdi. Bunlar da ilginizi çekebilir

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Report this wiki page